“Civinity” svin savu 16. dzimšanas dienu un izsaka pateicību visai lielajai “Civinity” ģimenei: darbiniekiem, klientiem, partneriem un draugiem

2021.09.06

“Civinity” svin savu 16. dzimšanas dienu un izsaka pateicību visai lielajai “Civinity” ģimenei: darbiniekiem, klientiem, partneriem un draugiem

5. septembris ir īpaša diena “Civinity”. Šajā dienā mēs svinam “Civinity” vēstures sākumpunktu un izmantojam to kā iespēju atskatīties un novērtēt sasniegto un pateikt sirsnīgu paldies mūsu darbiniekiem, klientiem un partneriem.

“Civinity” vēsture aizsākās pirms 16 gadiem, kad Klaipēdā, Lietuvā, tika nopirkts pirmais dzīvojamo ēku administrēšanas uzņēmums. Kopš tā laika grupai ir pievienojušies vairāk nekā 20 uzņēmumi, un “Civinity” ir vidēji gada laikā audzis aptuveni 300 reižu. Šādā veidā, vadoties pēc kopīga mērķa sniegt mūsu klientiem visus ar nekustamo īpašumu saistītos pakalpojumus, “Civinity” ir kļuvusi par vienu no lielākajām ēku uzturēšanas un inženiertehnisko risinājumu grupām Baltijā.

Šodien mēs apvienojam uzņēmumus, kas sniedz pilnu ēku apkopes un inženiertehnisko risinājumu pakalpojumu klāstu. Katru dienu mēs apkalpojam 10 miljonus kvadrātmetru komerciālajās un sabiedriskajās ēkās, projektējam un ieviešam inženiertehniskās sistēmas lielākajiem nekustamā īpašuma projektiem Baltijā un ārvalstīs.

Šis gads uzņēmumam ir bijis īpaši veiksmīgs vairāku iemeslu dēļ: “Civinity” ir ienācis Lielbritānijas tirgū, kā arī noslēdzis darījumu par dzīvojamo māju apsaimniekošanas biznesu apvienošanu, kas ļaus dubultot pakalpojumu sniegšanas apmērus Lietuvā, Viļņā.  Neskatoties uz pandēmijas gadu, grupas ieņēmumi ir auguši par 16%, bet  EBITDA ir pieaudzis par 77%.  Šogad “Civinity”  zīmola atjaunošanas ietvaros ir pārsaukti vairāki uzņēmumi, apvienojot to četros galvenajos zīmolos: “Civinity”, “Civinity Namai/Mājas”,  “Civinity Solutions” un “Civinity Engineering”. Mūsu 15. darbā gadā grupas uzņēmumiem bija daudz lielisku iniciatīvu, kas sniedza  ieguldījumus mūsu pilsētām un to iedzīvotājiem, kā arī “Civinity” komanda turpināja strādāt, lai uzlabotu klientu pieredzi, īstenojot desmitiem iniciatīvu. Viena no jaunākajām – ieguldījumu fonds “Civinity Proptech”, kas  atbalstīs jaunizveidotus uzņēmumus jaunu un inovatīvu produktu izstrādē, kas mainīs objektu pārvaldības nozares ainavu un ievērojami uzlabos mūsu klientu pieredzi.

“Esmu pateicīgs visai lielajai “Civinity” ģimenei: mūsu darbiniekiem, klientiem, partneriem un draugiem par uzticību, lojalitāti un atbalstu, kas virza mūsu grupu uz priekšu. Esmu pārliecināts, ka bez katra no jums “Civinity” nebūtu tik veiksmīgs. Es aicinu jūs arī  pievienoties mums nākamajā ceļojumā – 16. “Civinity” gadā, kas, es jums apliecinu, būs interesants un ražīgs,” norāda Deividas Jacka, “Civinity” grupas akcionārs un izpilddirektors.

“Esmu pateicīgs visai lielajai “Civinity” ģimenei: mūsu darbiniekiem, klientiem, partneriem un draugiem par uzticību, lojalitāti un atbalstu, kas virza mūsu grupu uz priekšu.”

Deividas Jacka, “Civinity” grupas akcionārs un izpilddirektors